Hjem Malerier Bergen 2002 Trondheim 2003 Tromsø 2004 Lillehammer 2005 GØteborg 2006 Tromsø 2007 Kontakt
Tromsøtreffen 10 års jubileum Tromsøtreffens historie

Så var det 10 års jubileum i Tromsø med ølhall, fjelheis god mat å drikke, og Verdensteatre.

Førs må jeg få nevne besøket på Fløya med sin mektige utsikt fra Baltsfjorden i syd, Tisnes, Grindøya, Håøya, Kvaløya og Kroken i nor. Nedenfor ligger Tromsdalen med Ishavskatedralen, og brua for å vise vei til byen.

Godt beskyttet av øyer og fjell ligger en vakker perle som heter Tromsø med sjeteene som streker sine to armer ut for å ønske deg hjertelig velkommen.

Et imponerende skue som en kan bli stolt av.

Ja Verdensteatret skrev jeg om sist og jeg håper dere ikke ble skuffet selv om dere ikke fik se Tarzan eller Hoppalong Casedy på læret. Vi fikk se en mer jordnær film om hvordan livet var på ishavet den gang vi vokste opp. Fangsten og strabassene i isen viste vi lite om, men det å klatre i riggen eller se levende isbjørner om bord i ishavsskutene husker sikkert noen da ishavskuttene la til ved Riberbrygga.

Denne gang i motsetning til sist vil jeg i stedet for tekst vise dere bilder som er tatt nå og fra gamle dager. Vi takker så mye vår kinovert Hans Bjella som tok vel i mot oss og i tillegg har bidratt med noen historiske bilder fra Verdensteatret og Storgata.
Vi skal heller ikke glemme å takke vår vert Odd Harald Pedersen med vertinne på Ølhallen som bidro med my god mat og drikke.Tillater meg å takker fra oss alle May Carla for hennes engasjement i Tromsø Treffene, uten henne ville det ha blitt dobbelt så dyrt og bare halvparten så moro.